Noutăţi şi informaţii

29jul

UN NOU LAC TRANSPARENT Pentru rezultate extraordinare

  Vă prezentăm noul lac transparent DH cu COV redus MOBIHEL 2K HS 2:1 care se distinge prin elasticitatea r ...
Vezi

 

19jan

Am deschis un centru nou și modern de refinisare auto

În noul centru de refinisare auto, situat în Količevo – Domžale, pe patru nivele de 2.400 de metri păt ...
Vezi

 

Arhivă de noutăţi şi anunţuri

MOBIHEL – mai bogat decât îţi poţi imagina

 

HELIOS comercializează în cadrul programului său vopsele de refinisare auto aparţinând mărcii MOBIHEL. Programul oferă utilizatorilor finali o gamă cuprinzătoare de produse destinate vehiculelor comerciale şi personale (părţi metalice şi din plastic). În momentul de faţă, MOBIHEL este prezent în peste 40 de ţări ale lumii. Spectrul larg de pieţe diferă pe scară largă în ceea ce priveşte nivelul de dezvoltare şi reglementările legale, drept pentru care ne-am adaptat gama de produse, care constă din următoarele grupuri de produse:

 

  • materiale pentru protecţia şasiului;
  • detergenţi (pentru solvenţi şi sistemul HYDRO);
  • chituri;
  • grunduri şi substanţe de etanşare 1K şi 2K;
  • emailuri de acoperire în nuanţe gata pregătite (baza metalică, 2K acril, 1K alchid);
  • emailuri de acoperire MIX (HYDRO Base, Baza, 2K, 1K);
  • lacuri transparente;
  • pelicule pentru plastic.

 

Deoarece un procent semnificativ din vânzări se realizează pe piaţa UE, în anul 2006 am plasat pe piaţă un nou program conform cu un nivel scăzut de COV care îndeplineşte în totalitate standardele Directivei 42/2004 şi asigură pe termen lung succesul şi satisfacţia clienţilor noştri. În societatea noastră urmăm tendinţele de dezvoltare şi completăm în mod constant programul de vânzări cu produse noi, iar în paralel dezvoltăm formule proprii pentru nuanţe noi de culori de vopsele auto.

 

Dedicăm foarte mare atenţie educării şi pregătirii vopsitorilor şi cumpărătorilor. Această pregătire este asigurată de tehnicienii noştri şi ai reprezentanţilor noştri generali. Aceştia utilizează centrele de pregătire Helios (Slovenia, Rusia, Polonia, Slovacia, Ungaria) şi centrele de pregătire ale importatorilor noştri (Germania, Ucraina, Anglia, Spania ...).

 

Pe lângă produse şi service tehnico-comercial, oferim consumatorilor şi vopsitorilor auto şi sisteme de amestecare proprii, cu tot echipamentul necesar, şi o gamă completă de materiale consumabile de vopsire sub numele de marcă Radex.