Noutăţi şi informaţii

29jul

UN NOU LAC TRANSPARENT Pentru rezultate extraordinare

  Vă prezentăm noul lac transparent DH cu COV redus MOBIHEL 2K HS 2:1 care se distinge prin elasticitatea r ...
Vezi

 

19jan

Am deschis un centru nou și modern de refinisare auto

În noul centru de refinisare auto, situat în Količevo – Domžale, pe patru nivele de 2.400 de metri păt ...
Vezi

 

Arhivă de noutăţi şi anunţuri
Mobihel > Noutăţi şi anunţuri > Noutăţi şi anunţuri
  • Măreşte spaţiul dintre rânduri
  • Măreşte scrisul
  • Micşorează scrisul
  • Imprimă

Am deschis un centru nou și modern de refinisare auto

În noul centru de refinisare auto, situat în Količevo – Domžale, pe patru nivele de 2.400 de metri pătrați de suprafețe nete utilizabile, am alăturat capacităţile de dezvoltare, vânzare şi pregatire profesionala pentru programul de refinisare auto.

Mobihel Helios

Mobihel Helios

Mobihel Helios
 

Programul de produse de refinisare auto este unul dintre cele mai mari programe şi din punct de vedere strategic este centrul de profit cel mai promițător al companiei Helios TBLUS şi Helios Group, prin urmare, îl vom dezvolta permanent, îl vom susţine și vom investi în el. În spiritul progresului actual şi a operaţiunilor de afaceri competitive, urmărim îndeaproape tendinţele de dezvoltare şi actualizăm permanent programul de vânzări cu produse noi. În consecinţă, avem în curs de dezvoltare formule pentru nuanțe noi si pentru lacurile de refinisare auto, fiind astfel concurent independent cu alţi producători. Produsele de refinisare auto sunt comercializate sub mărcile MOBIHEL, MOBIFLEET, COLOMIX şi RADEX. MOBIHEL este o marcă cu o gamă largă şi diversificată de produse de înaltă calitate, care oferă chiar și unui vopsitor auto exigent toate resursele necesare pentru o finisare completă a autoturismelor personale. Produsele MOBIFLEET reprezintă o soluţie universală pentru vopsirea mijloacelor de transport comerciale (camioane, autobuze, vagoane etc.). COLOMIX este o marcă a lacurilor de refinisare auto cu o cotă de piaţă importantă pe pieţele din fosta Uniune Sovietică. Avantajele sale sunt componentele și nuanțele gata făcute a vopselelelor auto. În cadrul mărcii RADEX putem oferi cumpărătorilor noştri o gamă largă de materiale auxiliare profesionale pentru operaţiile de lăcuire și echipamentele necesare.

În anul 2010, programul de refinisare auto a reprezentat o cincime din vânzările realizate în Helios TBLUS, respectiv 13% din vânzările realizate de Grupul Helios.

"Viziunea Grupului Helios este de a se clasa printre primii zece cei mai importanți producători de vopsele şi lacuri din Europa, noul centru de refinisare auto reprezentând cu siguranță un pas mai aproape către atingerea acestui obiectiv" a declarat Dl. Uroš Slavinec, președinte al consiliului de administraţie Helios Domžale, d.d, la deschiderea centrului de refinisare auto din Količevo și a adăugat: "Strategia produselor de refinisare auto se bazează pe pătrunderea cu succes pe unele pieţe ale Uniunii Europene, unde încă nu sunt prezente, întreţinerea cu succes a poziţiei de conducere pe piaţă în cele 15 pieţe din Europa Centrală Sud-Est şi Europa de Est şi continuarea extinderii portofoliului de pieţe din afara continentului european. În vederea realizării obiectivelor menționate am înfințat în anul 2010, o nouă companie în Turcia, care în primă fază va comercializa produsele noastre de refinisare auto. Estimăm că, datorită echipamentului tehnologic ridicat şi a condiţiilor de lucru excelente, în noul centru vom fi semnificativ mai puternici în domeniul dezvoltării de noi de produse, fabricării de formule pentru nuanţe auto şi formării profesionale a utilizatorilor finali de produse de refinisare auto. Astfel, prin intermediul acestor produse de calitate, preconizăm că în acest an vom realiza o vânzare cu circa 10% mai mare decât în anul precedent."

Concomitent cu viziunea de dezvoltare, prin intermediul investiţiei în centrul de refinisare auto, va fi posibilă și respectarea legislaţiei de mediu a UE 2004/42/CE, care solicită pentru centrele de refinisare auto de acest tip un conţinut de solvenţi organici sub 420 g/l, produsele pe bază de apă permițând acest lucru, şi care până acum, datorită utilizării lianţilor, a fost imposibil de obţinut.

Mobihel Helios    Mobihel Helios   Mobihel Helios