Mobihel > Sisteme > Curăţare suprafeţei
  • Măreşte spaţiul dintre rânduri
  • Măreşte scrisul
  • Micşorează scrisul
  • Imprimă

Curăţare

Curăţare suprafeţei


Înainte de vopsire este obligatorie înlăturarea tuturor impurităților, cum ar fi reziduurile lăsate de șlefuire, sarea din apă şi din hârtia abrazivă, excedentul de masă de etanșare în cazul etanșării sau protecției suplimentare, sarea şi grăsimile de pe mâini, toate reziduurile (inclusiv urme) diverșilor agenți din silicon în cazul în care au fost utilizați.

Rezultate extrem de bune în eliminarea tuturor tipurilor de impurități se obțin cu MOBIHEL Detergent antisiliconic cu COV redus sau cu Degresantul MOBIHEL HYDRO. Agentul de curățare se aplică pe suprafaţă cu o cârpă curată care nu lasă scame sau cu un prosop de hârtie. Apoi, cu o cârpă uscată sau cu un prosop de hârtie se şterge suprafaţa până când devine uscată. În cazul în care materialul de curățare a fost doar aplicat pe suprafaţă şi nu şters, este posibil ca pe stratul de protecţie al MOBIHEL HYDRO Base MIX să apară pete.

Astfel, suprafaţa trebuie să fie complet curată şi uscată, în caz contrar putând să apară mai multe defecte: cratere şi prelingere a vopselei, mai târziu bule sau crăparea vopselei. Eliminarea acestor defecte este dificilă şi necesită șlefuirea completă a suprafeţei și revopsirea.
Cu Detergentul MOBIHEL HYDRO se curăţă foile de metal și înainte de fiecare etapă de vopsire. Singurele suprafeţele care nu pot fi curățate cu materialul de curățare sunt cele chituite, deoarece materialul ar cauza acumularea umidității în acestea, rezultând în apariția bulelor, care sunt vizibile deja în lacul de bază, dar cel mai des în stratul de acoperire.

În cazul vopsirii în strat dublu, înainte de aplicarea lacului transparent MOBIHEL 2K HS 2:1 cu COV redus, MOBIHEL HYDRO Base MIX se şterge doar cu o cârpă aderentă.

•    MOBIHEL Detergent antisiliconic cu COV redus
•    MOBIHEL HYDRO Degresant  
•    MOBIHEL HYDRO Detergent